Prodej bytu 3+kk o 70 m2, Planá nad Lužnicí - Strkov, Okružní ulice

Cena: 4 599 000 Kč
Financování:na hypotéku za 19 808 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Tábor
Lokalita: Planá nad Lužnicí
Ulice: Okružní
PENB: C 89 kWh/m2/rok
Aktualizace: 06.09.2024 21:34
Číslo zakázky: 6640260
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 65 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Hledáte k bydlení byt do kterého se můžete ihned nastěhovat bez investic do oprav, či hledáte vhodný byt jako investici?
Pak zde pro Vás máme tuto nabídku světlého bytu o dispozici 3+kk s lodžií v časti obce Strkov. Tento byt je umístěn ve 2. patře cihlového domu. Velkým bonusem je nejen zastávka MHD přímo před domem, ale i společná, oplocená zahrada s vlastním parkovacím místem s dálkově ovládanou vjezdovou bránou.
Tato kombinace poskytuje ideální domov pro klidné a bezpečné bydlení se skvělou atmosférou, hned vedle veškeré infrastruktury pro pohodlný život a zároveň v dosahu přírody. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví, jejíž podlahová plocha je 65 m2. Uvnitř na Vás čekají dva samostatné pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem a lodžií. Nová, moderní kuchyňská linka je vybavena myčkou, digestoří a troubou s varnou deskou. V koupelně se nachází rohová vana a toaleta je samostatně. Kvalitní vinylová podlaha a nové dveře s obložkami přidávají na estetické hodnotě a vzhledu interiéru. Samozřejmostí jsou plastová okna se žaluziemi s orientací na jihovýchod, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den.

Bytový dům je klidný, jelikož má jen dvě patra a je zde pouze 10 bytových jednotek.
Vlastní sklep o 3 m2 a společná kolárna jsou umístěny v přízemí domu.
Byt je volný ihned a připraven k okamžitému nastěhování.
Kousek od domu je dětské hřiště a na procházku do zámeckého parku je to 500 metrů, odkud se dostanete k rybníkům i lesům. Pokud budete potřebovat, na dálnici D3 jste od domu za 6 minut.
V Plané nad Lužnicí je venkovní koupaliště, škola, školka, restaurace, pošta, úřad a další služby.
Realitní makléř:

Jakub Zeman
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 186 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop